Votulastkrant logo

Artikelen door Liesbeth Lenselink

Aan de keukentafel
Ook zo benieuwd hoe het er in een studentenhuis aan toe gaat? Dit jaar schuift de redactie zes keer aan tafel aan in een studentenhuis in de wijk. Dit keer de studentenflat in het voormalige arbeidsbureau aan de Willem Dreeslaan 113.
Votulastkrant 2018 no. 5, Oktober
lees artikel reageer

Mensen helpen hun geluk te vinden
Mensen helpen hun geluk te vindenLange tijd zat er een fietsenwinkel. Nu word je op de Van Humboldtstraat 108 verwelkomd door de boomlange en goedlachse Pim Posdijk. De lifestylecoach is al zijn hele leven bezig met sport en gezonde voeding, voordat hij onlangs hier de deuren opende van zijn studio.
Votulastkrant 2018 no. 6, November
lees artikel reageer

Griftpark twintig jaar!
Griftpark twintig jaar!Voor en door bewoners, zo kun je het Griftpark het beste omschrijven. Bij de opzet en het onderhoud en natuurlijk het intensieve gebruik van dit park zijn de bewoners van Votulast en omstreken betrokken. Dit jaar viert het park zijn 20-jarig bestaan.
Votulastkrant 2019 no. 1, Januari
lees artikel reageer

Gluren bij de buren
Gluren bij de burenZondag 10 februari vond de elfde editie van het gratis huiskamerfestival Gluren bij de Buren plaats. Ook in Votulast werd volop opgetreden. Gastvrije buurtbewoners stellen op deze dag hun woonkamer beschikbaar om de lokale podiumkunst een boost
te geven.
Votulastkrant 2019 no. 2, Maart
lees artikel reageer

Zoeken in votulastkrant.nl

Kranten