Votulastkrant logo

Artikelen door Annette Dagelet

Beest & Baas
Beest & BaasWat huist er zoal achter de voordeuren van Votulast aan gedierte? Naast de bekende exemplaren zoals vuilnisbakkenrashondjes en -katten blijken de inwoners van onze buurt nog heel andere beesten te huisvesten. Dit keer: een klein dierenparadijsje aan de Nieuwe Keizersgracht. Drie van de blije parkieten in het dierenparadijsje (foto: Michiel van Dongen)
Drie van de blije parkieten in het dierenparadijsje (foto: Michiel van Dongen)


Votulastkrant 2014 no. 3, mei juni
lees artikel reageer

Speelplekcheck
SpeelplekcheckIs er in Votulast genoeg ruimte om buiten te spelen? De redactie van de Votulastkrant gaat met een speciale kinderjury op pad om te onderzoeken hoe het is gesteld met de speelplekken in de buurt, en zoekt vooral de minder bekende plekjes. Waar kun je lekker buitenspelen in de wijk?
Votulastkrant 2014 no. 4, juli augustus september
lees artikel reageer

Rara wat gebeurt daar...?
Rara wat gebeurt daar...?Bij de molen haal je gehakt en bij de fietsenmaker plakken ze je band. Maar er zijn ook plekken in de wijk waarvan je écht niet weet wat daar gebeurt, en waar je minder snel naar binnen stapt. De Votulastkrant gaat je in deze nieuwe rubriek voor. Dit keer: De Gamebox in het Griftpark.
Wat gebeurt er in die box?
Wat gebeurt er in die box?


Votulastkrant 2014 no. 5, september
lees artikel reageer

Nieuwe Dr.Bosschool bijna klaar!
Nieuwe Dr.Bosschool bijna klaar!"Weer samen onder één dak!" Myra Klein Jäger, directeur van de Dr.Bosschool, en Ciske van Oosterhout, directeur van SterrenBSO De Boshut hoeven niet lang na te denken over de vraag waar ze zich het meest op verheugen. "Op dit moment werken we nog vanuit twee locaties, maar straks zijn alle groepen weer in één gebouw samen, alle medewerkers als één team bij elkaar en niet te vergeten, zowel de basisschool, de peuteropvang en de BSO weer onder één dak. Samen! Ja, daar verheugen we ons het meest op!"
Dr Bosschool na de make-over
Dr Bosschool na de make-over


Votulastkrant 2014 no.6, december
lees artikel reageer

Oud en Nu
Hoe zag Votulast er vroeger uit? Dit jaar gaan we in onze Votulast-tijdmachine zes keer terug naar een herkenbaar punt in de buurt en laten we je zien wat er is veranderd. Deze eerste keer: de molen aan de Adelaarstraat.
Votulastkrant 2015 no. 1, februari
lees artikel reageer

Zoeken in votulastkrant.nl

Kranten