Votulastkrant logo

Rubriek: Straatstijl

Romy (33) met Nala (5) en Aiden (1)
Maandag 19 februari, 11:30 uur
Stadsboerderij Griftsteede

“Nee hè, ben je toch in die modderplas gaan staan?!”, verzucht opa Richard richting zijn kleindochter. Toegegeven, de Donsje-schoentjes zien er nu iets meer bevuild uit, maar de hele familie heeft het duidelijk naar haar zin. “De combi van speeltuin en diertjes is erg leuk,” licht Romy in haar naturelle ton-sur-ton kledinglook toe. Zelf woont ze met haar man en kinderen in Bilthoven en rijdt hiervoor graag even op en neer, na eerst een theetje bij haar ouders aan het Oudkerkhof.

Foto: Leonie Kostman
Foto: Leonie Kostman

Wat draag je?
“Nou, dit heb ik vanochtend snel aangetrokken hoor. Een soort van ‘chique’ joggingbroek, gekocht bij Minre in Utrecht, Uggs eronder, een trui van American Vintage en een giletje eroverheen. Die is van het merk Je m’appelle, gekocht laatst tijdens een weekendje Antwerpen. We laten ons daarin niet tegenhouden door de kleintjes, die gaan gewoon gezellig mee, ook als we verder op reis gaan.”

Draag je dit vaker?
“Ik ga sinds ik kinderen heb, wel vaker voor gemakkelijk zonder me helemaal op te tutten. Comfortabel maar leuk. Ik werk ook als interieurontwerper en binnen die wereld maar ook binnen de mode, noemen ze dat de ‘Shabby chic’-stijl. Ik draag eigenlijk altijd alleen maar wat ik leuk vind. Laat me niet teveel door trends leiden maar kies eerder voor kleding die tijdloos is. Fastfashion van de Zara is even leuk maar rafelt net iets te snel, ik ga dan toch liever voor iets van mooie kwaliteit wat langer meegaat.”

Hoe zou je jouw stijl omschrijven?
“Een beetje als een kameleon. Vandaag koos ik voor kleding die lekker zit, losvallend als een pyjama. Op andere dagen ga ik weer voor een ‘double breasted’ jurkje en hoge hakken. Als twintiger heb ik vijf jaar fulltime als model gewerkt, deed ik klussen voor Ladybird bruidsmode maar bijvoorbeeld ook voor Rabobank en Lipton Ice Tea. Nu af en toe nog, zoals voor de zwangerschapscollectie van Noppies toen ik zwanger was van Nala. Op mijn tweede struinde ik trouwens al de kledingkasten van mijn oma door, liep ik modeshows voor de hele familie." ML

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

2024 No. 2, April

Griftpark bijna jarig: vier je mee?
lees artikel

Clubbin' de wijk
lees artikel

Straatstijl
lees artikel

Miss Senior Pride uit de Vogelenbuurt
lees artikel

Frisse start voor de Torteltuin
lees artikel

Verkeer verleden tijd
lees artikel

Spelletjesavond met pizza voor studenten
lees artikel

Wat doet u hier?
lees artikel