Votulastkrant logo

Rubriek: Marktplaats in de wijk

Marktplaats.nl, wie kent het niet? Sinds 1999 zijn er dagelijks 1.3 miljoen mensen actief op de grootste advertentiesite van Nederland. Er worden gemiddeld 350.000 nieuwe advertenties per dag geplaatst. Ook onze mede-Votulastbewoners zijn actief op het platform. Wat verkopen zij zoal of waarnaar zijn zij op zoek? In deze serie zoeken we contact met verkopers van opmerkelijke goederen.

Tijdens mijn digitale wandeling door de wijk was de advertentie die mij het meeste opviel die waarin twee matroesjka’s werden aangeboden. In dit geval geen poppetjes met een afbeelding van het traditionele boerinnetje; nee, op de beide uit vijf delen bestaande matroesjka’s staan Russische presidenten afgebeeld. De advertentie is geplaatst door Hanneke Wensink.



POPPENVERZAMELING
Het verhaal erachter is anders dan ik had verwacht. Wensink: “Twee jaar geleden is mijn zus overleden en zij liet een enorme verzameling poppen en poppenhuizen achter. Omdat ik het zonde vond om alles zomaar weg te gooien, heb ik geprobeerd om voor veel dingen een plek te vinden door het weg te geven of te verkopen. Tot de verzameling behoorde ook een doos met zo’n 15 matroesjka poppen waaronder deze twee. Mijn zus heeft ze een aantal jaren geleden op een veiling gekocht.”

SETJE MET 7 PRESIDENTEN
Wensink weet niet waar de matroesjka’s vandaan komen. “Misschien is er een lezer die weet waar ze gemaakt worden of waar ze vandaan komen. Ik heb ook nog een setje met 7 presidenten. Maar die vind ik zelf zo leuk dat ik hem houd.” GjvZ

Reacties

Hallo Meneer en mevrouw,
U moet geld te lenen tussen bepaalde oplossen van financiële problemen die je hebt. Eindelijk uit van het probleem wordt veroorzaakt door de banken, door de afwijzing van uw aanvraag bestanden van het krediet. Ik ben een persoon in staat om u de lening bedrag dat u moet kennen en met een zeer betaalbare voorwaarden die u het leven gemakkelijker te maken. Neem contact met mij via
E-mail: Brigitte.storch1975@gmail.com
whatsapp: +31 622 31 10 05
door Ik geef u de lening binnen 24 uur (€ 1500 tot € 7.500.000) op vrijdag 16 september 2022 om 17:47

Reageer

Met onderstaand formulier kunt u reageren op dit artikel. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres verschijnt niet op de site. Na het versturen van uw reactie ontvangt u een e-mail met daarin een link. U moet op die link klikken om de reactie op de site te laten verschijnen.

Reactie
Uw naam
Dit veld niet invullen!
Uw email
uw e-mailadres verschijnt niet op de site
 

Zoeken in votulastkrant.nl

Ook in deze krant

2016 no. 4, Juli augustus september

Het nieuwe inzamelen = zelf wegbrengen?
lees artikel

Te gast in Votulast
lees artikel

Pluk geluk
lees artikel

Ton en Elza vertellen
lees artikel

Springkussens en suikerspinnen
lees artikel

Park Picknick Poëzie
lees artikel

Beroemd door plant tegen roze wand
lees artikel

Marktplaats in de wijk
lees artikel