Votulastkrant logo

Votulast Prikbord

Binnen Votulast zijn er veel mensen die wat willen betekenen voor hun buurtgenoten. Taalles geven, een tuin onderhouden, helpen met het maken van een website, wandelen met een oudere straatgenoot. Noem maar op. Tegelijk zijn er mensen die graag in contact komen met buurtgenoten die zulke zaken te bieden hebben.

Deze site is er om al deze buurtgenoten met elkaar in contact te brengen. Het levert iets op voor degene die ontvangt maar ook voor degene die geeft, namelijk waardering en dankbaarheid.

Deze site is bedoeld voor het gratis aanbieden en vragen van diensten. Ook kunt u oude spullen aanbieden en vragen, als het maar gratis is.
De Votulastkrant hoopt met deze service dat nog meer buurtgenoten elkaar leren kennen en dat daarmee de saamhorigheid in de wijk wordt vergroot.

Mededelingen op het prikbord worden door de webredactie verwijderd wanneer ze verlopen zijn, of in ieder geval na 3 maanden.

Aangeboden: Digitale Buddies
Uw favoriete muziek luisteren, uw route van A naar B plannen of online contact onderhouden met familie en frienden? Dat kan bij Digitale Buddies! Op basis van uw eigen interesses gaat u aan de slag. Samen met studenten gaat u (meer) computerervaring opdoen en ontdekt u het plezier van het internet. Zij helpen u met digitale vaardigheden en u deelt uw levenservaring met hen. Win-win!

GeluksBV organiseert samen met partners in de stad, het 9 of 10-weekse programma Digitale Buddies. Het doel: meer gelukkige Utrechtse ouderen! Het middel: ROC-studenten gaan wekelijks met ouderen in gesprek, op basis van dat gesprek ontstaat de motivatie om te ontdekken wat de digitale wereld deze ouderen te bieden heeft.

Het programma vindt van vrijdag 12 mei tot vrijdag 7 juli 2023 plaats in Buurtcentrum De Leeuw (Samuel van Houtenstraat 1). Het duurt van 13.30 tot 15.30 uur. U kunt gratis meedoen.

Meld u aan door te bellen naar Lieke Veltmaat op 06 2016 2916 of mail naar lieke@geluksbv.nl.
Categorie: Computerhulp
Geplaatst op 21 maart 2023, 13:03, door Lieke Veltmaat (neem contact op met Lieke Veltmaat)

Gevraagd: filmpjes monteren en gescande teksten samenvoegen
Met een tekenaar samen ben ik, schrijver, bezig met
een website. Een schiereiland moet het worden. Er
zijn ook programmmeurs bij betrokken. Het is een apart plan. Ik moet daarvoor teksten bij filmpjes voegen en bv krantearetikelen, die groter dan a4 zijn, samenvoegen. Wie kan me dat leren?
Categorie: Computerhulp
Geplaatst op 13 juli 2016, 11:07, door Frits Schöne (neem contact op met Frits Schöne)

Gevraagd: tester
Ik ben op zoek naar een goede softwaretester
Categorie: Computerhulp
Geplaatst op 11 augustus 2015, 13:08, door jan (neem contact op met jan)

Categoriën

Alle categoriën (3)
Klusje in of om het huis (3)
Gratis af te halen... (0)
Burenhulp (14)
Dieren (1)
Taalcursussen (1)
Computerhulp (3)
Cursussen (47)
Overig (130)

Votulastkrant
p.a. Buurtcentrum de Leeuw
Samuel van Houtenstraat 1
3515 EA Utrecht